На варті дитячого спокою — серія книг «Не боюсь я нічого»

Нарешті вийшли книги, яких так бракувало всім турботливим батькам. Хоча, мабуть, більше їх бракувало малюкам. А скоріш за все, вони просто необхідні й тим, і іншим.

«Не боюсь я нічого» — серія книжок, що вийшла у видавництві «Ранок» для найменших та найбеззахисніших читачів. Спільно із дитячими психологами автор, Геннадій Меламед, створив чудові віршики, які не тільки розважать малюка перед сном, а й дадуть йому хоробрі приклади боротьби зі своїми страхами таких само діточок, як і він. Для батьків же ця книга стане справжньою методичкою з подолання дитячих фобій.Print

Print
Найпоширеніші ситуації: боязнь залишатися самому вдома, перші дні в дитячому садочку, боязнь води, лікарів, темряви, чудовиськ, бабая… Усі вони вирішуються в легкій ігровій формі. Варто спробувати уявити себе китом в океані або «посадити» чудовиськ за ґрати — і вже не страшно. Правильно підібрати слова вам допоможуть герої-батьки з віршів у диво-книзі.

Print
Не можна лишити непоміченою привабливість оформлення книжок. Художниця С.Ю. Горпинченко відтворила світ дитячих страхів у наймиліших образах. Яскраві, ретельно продумані та промальовані, вони стануть хорошим матеріалом для довгого розглядання та цікавих бесід. А те, що це книжка-картонка, дасть змогу малюкові самому гратися із нею, гортати, і навіть брати із собою всюди як оберіг. Книжка витримає все.

Print
Приємним додатком до всіх беззаперечних плюсів серії «Не боюсь я нічого» стануть подарунки до кожної книжечки. До «Не боюсь лишитись сам» — чарівний заєць, до «Я чудовиськ не боюсь» — зовсім не страшний дракон, до «Темряви я не боюсь» — картинка, що світиться в темряві, а до «Не боюсь я нічого» — справжня настільна міні-гра. Разом із цими книжками ви станете справжніми захисниками спокою вашої дитини.