Три книги Регіни Бретт, які допоможуть змінити життя на краще

Якщо життя повернулось до вас не найкращою своєю стороною, а доля продовжує фарбувати сьогодення сірими фарбами, ви відкрили правильну сторінку! Ми відшукали для вас справді мотивуючі твори, які допоможуть розвинути впевненість у собі. Адже це риса з якою не народжуються, але яку набувають.

Регіна Бретт — відома американська журналістка, лауреат декількох престижних премій різних років. Регіну життя перевіряло на стійкість більше сорока років — вона народилась одинадцятою дитиною в сім’ї, в 16 вже запивала свої проблеми алкоголем, в 21 стала матір’ю-одиначкою, і лише в 40 знайшла справжню підтримку в очах коханого чоловіка. Але і тут доля не зволікала. В 41 рік — рак грудей. Успішно поборовши його, жінка винесла для себе просту істину: «постарішати — більш вигідна альтернатива, ніж померти молодим». Все, що Регіна Бретт пройшла на межі життя та смерті, вона зібрала в своїх книгах, які вже 7 років запалюють вогники надії в сутінкових душах людей по всьому світу.

1

Бог ніколи не моргає. 50 уроків що змінять твоє життя

Урок 27. Завжди обирайте життя

Життєві проблеми не здолали сильної волі Регіни, а навпаки, лише загартували цю жінку. Після перемоги над хворобою, вона вже знала напевно, як тяжко без потрібної мотивації, підтримки. Тому журналістка зібрала власні роздуми про життя в свою першу книгу «Бог ніколи не моргає». Це досвід її поразок і перемог, помилок і правильних рішень. Все це тут. Тому, якщо ви виснажились, шукаючи правильне рішення, або борячись, на перший погляд, з нездоланною силою, просто відкрийте потрібний Урок.

50 уроків Регіни Бретт — це невеликі, повчальні, зворушливі притчі. Часом в них описується небуденний досвід. Написана легко та невимушено, книга допоможе вам побачити світло на шляху до своєї цілі.

Цитата

«Мені знадобилося сорок років, щоб знайти і зберегти щастя. Мені завжди здавалося, що Бог заплющив очі саме в ту мить, коли я народилася. Він пропустив цю мить і так ніколи й не довідався, що я з’явилася на світ».

2

Будь дивом. 50 уроків щоб зробити неможливе можливим

Урок 15. Секрет життя — у кожній його миті

Ця книга про звичайних людей, які зробили незвичайні речі. Герої цієї книги — люди, у яких вистачило мужності і наснаги змінити своє життя. І вони готові поділитись з вами цими знаннями, цим досвідом. Вони із задоволенням розкажуть вам, як у кожній миті бачити диво і як стати ним. Кожна розповідь несе з собою певний життєвий урок. А всі разом ці історії становлять невимушений підручник, який дає стимул творити добро і бачити просвіти у найтемніших закутках.

Цитата

«Є старе прислів’я: „Якщо ти вважаєш себе надто малим, щоб на щось впливати, ти ніколи не опинявся в одному наметі з комаром“».

3

Бог дає таланти всім. 50 уроків, щоб знайти себе та справу всього життя

Урок 3. Закопавши свої таланти в землю, ти їх не виростиш.

Якщо ви досі не визначились зі справою всього вашого життя — тоді ця книжка стане вам у нагоді як ніщо інше. Робота — це не просто діяльність, за яку вам платять, це спосіб нашого життя. Ми формуємо себе під дією зовнішніх факторів. І наша щоденна праця приймає в цьому далеко не останню участь. Прийшов час замислитись над тим, що насправді робить ваше життя Життям з великої літери, що мотивує вас підніматись вранці з ліжка і проводити роки за одним заняттям. Ця книга подарує свободу та впевненість у тому, що прислухатись до своїх бажань набагато важливіше ніж до чужої думки, або статистики працевлаштування. Бо якщо ця справа ваша, ви обов’язково досягнете небувалих вершин у ній.

Цитата

«І тоді переді мною відкрився весь світ. Моє життя змінилося, коли я вирішила змінитися. Мені не потрібно було шукати „правильну“ людину. Я мала стати „правильною“ людиною».

Ярослава Щербак