А це інгредієнти для рогаликів з ваніллю.
У виданні міститься 140 сторінок, на яких представлено 30 традиційних шведських рецептів випічки – від маленьких печинин до великих тортів.
Зйомки для нової кулінарної книги IKEA проводив фотограф Карл Кляйнер (Carl Kleiner), а фудстилістом видання стала Евеліна Брателл (Evelina Bratell).
Так виглядають складові мигдального пирога.
При фотографуванні необхідних інгредієнтів вони хотіли створити справжній мінімалістичний натюрморт, і можна сказати, що це їм вдалося.
Прості геометричні знімки схожі на полотна абстрактного мистецтва. За власним зізнанням творці книги черпали натхнення «з високої моди і японського мінімалізму».
А так виглядають інгредієнти для торту «Наполеон» (нижче).
Можливо комусь ідея подібної книги видасться абсурдною, а комусь послужить натхненням на нові «кулінарні звершення».
я в кулінарії далеко не лузер, але боюсь, що з такою інструкцією вийшли б не рогалики, а чортзна-що