А ось Мері Енн Коус взялася за дуже незвичайну справу. Вона вирішила написати цілу книгу, яка називатиметься «The Modern Art Cookbook», в якій будуть зібрані всі смакові переваги знаменитих скульпторів і художників. Також у цій книзі, крім великої кількості прикладів їжі в мистецтві, автор представить численні листи та щоденникові записи, прочитавши які, читач зрозуміє, якими стравами любили себе побалувати Поль Сезанн, Клод Моне, Ерза Паунд і багато інших відомих творчих особистостей. Прочитавши «The Modern Art Cookbook», кожен зможе вибрати для себе рецепт до смаку, наприклад, рецепт круасанів від Жана Еліона або філе яловичини від Роя Ліхтенштейна, і приготувати їх самостійно. Книга надійде в продаж вже в жовтні цього року.