Поради щодо проходження Pizza Connection 3-основні місії # 003

Казка про два ресторани
Архітектурне меню дозволяє нам, наприклад, вирішити загальний план ресторану
У цьому завданні наша мета-відкрити другий ресторан. Місце, яке ми орендували, порожнє, а розташування не зовсім доречне. Щоб змінити це, ми входимо в меню архітектора і визначаємо макет, який нам найбільше підходить. Найкраще розташування-одна кімната для кухні, одна для їдальні та одна для складу. Тоді ми повинні облаштувати місце. Велику кімнату слід вибирати їдальні, так як в ній повинно бути мінімум 4 столи і 16 стільців. При оформленні їдальні необхідно враховувати, які соціальні групи будуть відвідувати наш ресторан найчастіше. Згідно з графіком, вдень і ввечері це в основному підлітки, туристи і робітники. Якщо це тип трафіку, який домінує в нашому ресторані, варто зробити ставку на сучасний стиль, який повністю задовольнить підлітків, туристів і студентів, або простий стиль, який буде дуже привабливий для робітників, підлітків в помірній формі, але це, звичайно, не буде алеєю туристів. Я вирішив дотримуватися сучасного стилю, тому що мій ресторан орієнтований в основному на молодь і туристів.
Слайдер, розташований під рецептом піци, дозволяє нам встановити розмір прибутку
Наше наступне завдання-підготувати ресторан до офіційного відкриття. Ми повинні укомплектувати три повних зміни. Почнемо з однієї людини з кожного відділу. Давайте встановимо години роботи з 12: 00 до 3: 00, тому що саме тоді у нас буде найбільша кількість потенційних клієнтів у нашій галузі. Як тільки наш ресторан буде відкритий, нам краще встановити відповідні ціни. Щоб завершити цей етап, ми повинні збільшити ціни на всі продукти в меню, щоб націнка перевищувала 50%. Цього разу краще встановити повзунок на 120%, щоб виконати завдання якомога швидше.
Третім етапом завдання є досягнення певного рівня продажів, який становить 55 порцій піци в другому ресторані. У нас є 48 годин, щоб виконати поставлене завдання. Для цього краще найняти додатковий персонал і обладнати кухню ще однією станцією. Найголовніше, що нам потрібно - це хороші покупці, озброєні і готові. Коли ресторан закритий, варто найняти двох дешевих співробітників; важливо, щоб вони доставили товар на склад до відкриття. У годину пік найкраще мати 3 офіціанта, 2 кухаря і 3 швидких кур'єра, які можуть доставити велику кількість товарів. Ми не можемо дозволити собі простої, викликані нестачею інгредієнтів під час цього завдання, тому варто вкладати додаткові ресурси в швидкість обслуговування. https://yasno-balkon.site/

c8c5bd0ba7a97753550f39e6a2e9c9ba